Rustieke tuin

Voor een klant in Amersfoort hebben we een rustieke, sfeervolle tuin ontworpen en aangelegd.

Kindvriendelijke tuin

De tuin is kindvriendelijk ingericht. Door speeltoestellen te plaatsen van natuurlijke producten passen de speeltoestellen perfect in het geheel. Door een berging te plaatsen tussen de voor- en achterkant van het huis creëren we een functionele afscheiding tussen de voortuin en achtertuin.

De tuin heeft veel gras en onderhoudsarme vaste planten waardoor volop van de tuin kan worden genoten zonder er te veel mee bezig te zijn.

Bergingen

De twee bergingen zijn onderdeel geworden van de tuin. In de ene berging schuilt een haardhout voorraad, waarbij het haardhout netjes droog blijft.

De opdrachtgever

Een jong gezin met een twee-onder-een-kap woning in Amersfoort die een nieuwe tuin willen.

De verwachtingen

Een nieuwe tuin willen die aansluit bij de behoeften van hun kinderen zonder afbreuk aan een natuurlijke uitstraling.

Het resultaat

Een tuin met speeltoestellen die een natuurlijke uitstraling heeft. Naast de tuin hebben zij nu mooie bergingen mogelijkheden.

Een terugbelverzoek achterlaten